Нова зграда Скопје

Започнува со работа во далечната 1989 година како самостојна трговска продавница во тоа време како С.Т.Д – Шартекс основана од Алексовски Љубе. Главна дејност беше продажба на текстилни производи за Read more

Изложбен дел

Започнува со работа во далечната 1989 година како самостојна трговска продавница во тоа време како С.Т.Д – Шартекс основана од Алексовски Љубе. Главна дејност беше продажба на текстилни производи за Read more

Изложбен дел

Започнува со работа во далечната 1989 година како самостојна трговска продавница во тоа време како С.Т.Д – Шартекс основана од Алексовски Љубе. Главна дејност беше продажба на текстилни производи за Read more

http://www.sarteks.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/6200161b.jpg http://www.sarteks.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/6642132b.jpg http://www.sarteks.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/7163113b.jpg
/en/abouts-us.html /en/abouts-us.html /en/abouts-us.html
  • 0
  • 1
  • 2
 
Синтелони Теписони Теписи Линолеум Вештачка трева Паркет и Ламинат Објектна Програма